El tinent d’Inishmore

Horaris i dates Dissabte 7 de març de 2020 a les 18h. CANCELADA PER FORÇA MAJOR Diumenge 8 de març de 2020  a les 21h. CANCELADA PER FORÇA MAJOR Representada al novembre de 2021.
Descripció
Descripció

L’obra de teatre “El Tinent d’Inishmore” va ser una de les víctimes col·laterals de la pandèmia de COVID-19. Després de mesos de preparació, i amb la il·lusió de presentar-la al públic, les restriccions sanitàries van obligar a ajornar la funció que estava prevista per a la primavera de 2020. Però el grup de teatre no es va deixar vèncer per la situació i, un cop va ser possible, van reiniciar els assajos per tal de poder presentar l’obra al públic. No obstant, aquesta nova etapa també va ser complicada, ja que van haver de fer front a diverses restriccions que van limitar la capacitat de l’espai i la interacció entre els actors. El Tinent d’Inishmore” és una obra de teatre escrita per Martin McDonagh que narra la història d’un membre de l’IRA que torna a casa seva a la petita illa d’Inishmore per descobrir que el seu gat estima està mort. A partir d’aquí, la trama es desencadena en una espiral de violència, humor negre i sorpreses inesperades. Finalment, al novembre de 2020, el grup va poder estrenar l’obra de teatre “El Tinent d’Inishmore” amb totes les precaucions necessàries i amb l’alegria de poder oferir un espectacle que havia estat ajornat durant mesos. Va ser una nit màgica per als membres del grup, per als actors i, sobretot, per al públic que va poder gaudir d’una obra que havia estat esperant amb molta il·lusió.

Ubicació

Al Teatre de l’Agrupació Congrés, C/ Alexandre Gali 20, Barcelona. Parada de metro Congrés Linea 5 (L5)

Programa

No disponible…

Cartell

No et perdis les pròximes funcions:

    Si actualment no hi ha cap funció programada podeu trobar més obres de teatre amateur al web de la federació de teatre amateur de catalunya.