El Teatre

Al cor de Sant Andreu, el nostre teatre situat al barri del congrés es un escenari carregat d’història i cultura. Un lloc on l’art i la comunitat es troben. Esapi molt ben comunicat per la seva pròximitat a l’area d’intercanvi de trasport public de La Sagrera.

El nostre teatre compta amb un escenari ampli i versàtil, preparat per acollir una àmplia gamma de produccions. El disseny de l’auditori assegura que cada seient ofereixi una vista immillorable de l’escenari, creant una experiència immersiva i propera per a l’audiència.

A més, l’espai compta amb zones d’espera, incloent un vestíbul acollidor i una cafeteria, on el públic pot trobar-se i compartir abans i després de les actuacions.

El Teatre no és només un lloc on es veuen obres; és un espai on es creen records, on es forgen amistats i on la comunitat local pot reunir-se per celebrar l’art i la cultura.

T’encoratgem a visitar-nos i experimentar la màgia del nostre teatre. Siguis amant de les arts, actor o simplement un veí curiós, les portes de La Trapa estan sempre obertes per a tu.