La Trapa

És la secció de teatre de l’Agrupació Congrés, una entitat del districte de Sant Andreu de Barcelona. Amb més de 60 anys d’història, La Trapa és una de les seccions més antigues de l’agrupació, i representa una part fonamental de la vida cultural del barri del Congrés.

Cada temporada, La Trapa organitza diversos grups de teatre, segons l’edat dels actors i actrius. Els membres dels diferents grups s’uneixen per representar dues o tres obres al llarg de l’any (La Trapa, La Trapa Jove, Els Trapelles, La Trapa Infantil,…) però és en la representació de les festes de Nadal on es concentra l’activitat conjunta de tots els grups. 

Des de l’any 1999 fins al 2019, es van representar  Els Pastorets i l’Estrella de Nadal durant les festes nadalenques, i és des de l’any 2022 que es representa en aquestes dates Pesadilla en Navidad.

La Trapa és un espai de relació i d’expressió artística per a joves i adults del barri del Congrés. El teatre és una eina de creixement personal i col·lectiu, i La Trapa ho té ben present. Els membres dels grups de teatre de La Trapa aprenen a treballar en equip, a superar les seves pors i a comunicar-se amb el públic. El teatre és una activitat inclusiva i oberta a tothom, i els l’equip de directors vetlla per garantir que totes les integrants puguin participar.

Si t’agrada el teatre i vols formar part d’aquesta gran família, vine a La Trapa!