La Trapa Teatre

En el cor de Barcelona, la secció de teatre de l’Agrupació Congrés s’erigeix com una llanterna brillant de creativitat i comunitat. Amb més de sis dècades d’història, representa una part fonamental de la vida cultural del barri del Congrés en el districte de Sant Andreu de Barcelona.

Cada temporada, La Trapa Teatre organitza diversos grups, segons l’edat dels actors i actrius. Els membres dels diferents grups s’uneixen per representar dues o tres obres al llarg de l’any (La Trapa, La Trapa Jove, Els Trapelles, La Trapa Infantil,…) però és en la representació de les festes de Nadal on es concentra l’activitat conjunta de tots els grups. 

Des de l’any 1999 fins al 2019, es van representar  Els Pastorets i l’Estrella de Nadal durant les festes nadalenques, i és des de l’any 2022 que es representa en aquestes dates Pesadilla en Navidad.

La Trapa Teatre és un espai de relació i d’expressió artística per a joves i adults del barri del Congrés. El teatre és una eina de creixement personal i col·lectiu. Els membres dels grups de teatre aprenen a treballar en equip, a superar les seves pors i a comunicar-se amb el públic. El teatre és una activitat inclusiva i oberta a tothom, i els l’equip de directors vetlla per garantir que totes les integrants puguin participar.

Si t’agrada el teatre i vols formar part d’aquesta gran família, vine a La Trapa Teatre!