Contacte

A continuació, trobareu la pàgina d’informació de contacte de La TrapaTeatre de l’Agrupació Congrés, estem aquí per respondre a les vostres preguntes i facilitar-vos la reserva d’entrades i espais o si voleu fer-vos socis de l’Agrupació Congrés en la secció que mes us interessi.

Informació de contacte:

Per obtenir informació de contacte de La TrapaTeatre de l’Agrupació Congrés, els nostres esdeveniments o qualsevol altre aspecte, podeu contactar-nos mitjançant:

Subscripcions:

Per exemple, si voleu subscriure-us a la nostra llista de correu per rebre les últimes actualitzacions sobre els nostres esdeveniments i activitats, podeu fer-ho mitjançant el següent:

  • Subscripció al Butlletí: Disponible pròximament.

Reserva d’Entrades:

D’altra banda, per a la reserva d’entrades als nostres espectacles, us convidem a utilitzar el nostre sistema de reserva en línia o posar-vos en contacte amb nosaltres per obtenir assistència addicional:

Reserva d’Espais:

A més, si esteu interessats en l’ús dels nostres espais per a esdeveniments privats o activitats específiques, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de:

Visiteu-nos:

També, estarem encantats de rebre-us a les nostres instal·lacions i trobar-nos a l’adreça següent:

Agrupació Congrés C/ Alexandre Galí, 20 a Barcelona.

Connecta amb Nosaltres:

Finalment, ens podeu seguir a les xarxes socials per estar al dia de les últimes notícies i esdeveniments:

Dubtes sobre l’informació de contacte de La TrapaTeatre:

Per acabar, volem que sapigueu que estem aquí per qualsevol cosa que necessiteu. Si teniu dubtes o simplement voleu xerrar una estona sobre l’Agrupació Congrés, no dubteu a trucar-nos o enviar-nos un correu. Ens encanta estar en contacte amb vosaltres.

El més important per a nosaltres és que us ho passeu bé amb nosaltres i que cada experiència amb l’Agrupació Congrés sigui agradable i memorable. Esperem veure-us aviat!