FAQS – Preguntes freqüents

Aquí trobareu les FAQS Preguntes Freqüents, per a resoldre tots els dubtes:

On és troba La Trapa Teatre?

La Trapa Teatre és una secció de l’Agrupació Congrés que es troba al C/ Alexandre Galí, 20 a Barcelona, al Barri del Congrés. Principalment, les representacions es fan a la sala del teatre de l’Agrupació. De tant en tant els grups que hi formen part viatgen arreu del territori per a fer representacións, com és l’exemple del grup La Trapa Jove que fa 10 anys que participa a la Mostra Juvenil de Grups Amateurs de Teatre.

Què és La Trapa Teatre?

La Trapa Teatre és la secció de Teatre de l’Agrupació Congrés. La secció compte amb diversos grups de teatre dividits per edat.

Com puc unir-me a La Trapa Teatre?

Persones interessades de totes les edats poden unir-se a al grup de teatre adient segons l’edat contactant amb nosaltres a través de cualsevol xarxa social o al correu info@agrupaciocongres.cat.

Puc apuntar els meus fills per a que facin teatre?

Sí, La Trapa Teatre ofereix grups per a nens i joves interessats en el teatre, per a més informació: info@agrupaciocongres.cat.

Com es poden adquirir entrades per a les obres?

No es poden adquirir entrades abans del dia de la funció, les reserves estan disponibles a través de la pagina de reserves o a la taquilla del teatre el mateix dia de la representació.

Es poden llogar les instal·lacions per a esdeveniments privats?

Sí, per a saber mes sobre preus i condicions a traves de info@agrupaciocongres.cat.

Com puc fer-me soci o sòcia de La Trapa?

Posan-te en contacte amb nosaltres a través de qualsevol xarxa social, enviant un correu a info@agrupaciocongres.cat o bé visitant-nos a l’Agrupació Congrés.

Es pot accedir al teatre en transport públic?

Sí, el teatre està a 1 min a peu de la parada de metro del congrés (L5).

Hi ha descomptes disponibles per a grups o estudiants?

Sí, però depen del dia i de la representació, a taquilla us informaran, per a més informació: info@agrupaciocongres.cat.

Puc representar una obra de teatre amb la meva companyia a l’Agrupació Congrés?

Sí, tant per a fer representacions com per a fer assajos amb la teva companyia posat en contacte amb: info@agrupaciocongres.cat.

Finalment, si tens mes dubtes que no han quedat resolts amb les FAQS Preguntes Freqüents, posa’t en contacte amb info@agrupaciocongres.cat