Nankurunaisa

L’obra de teatre Nakurunaisa és una creació pròpia que ens ha permès explorar diferents temes i emocions a través de textos i monòlegs originals. El resultat final és una obra plena de vida i emoció que vol connectar amb el públic i fer-lo reflexionar.

Els personatges que conformen l’obra són diversos i complexos, cadascun amb la seva pròpia història i vivències. A través dels seus diàlegs i monòlegs, els actors i actrius que formen part del repartiment han aconseguit crear una obra que captiva i emociona.

A Nakurunaisa, el públic es trobarà amb una obra diferent i original, creada a partir de la nostra pròpia experiència i vivències. Esperem que els espectadors puguin connectar amb els personatges i les seves històries, i que puguin gaudir d’una obra plena d’emoció i reflexió.”

Després de tantes setmanes d’assaig, ens plau anunciar que la representació de Nakurunaisa ha tingut lloc amb gran èxit! Agraïm de tot cor la vostra assistència i suport durant aquest llarg procés. Va ser una experiència increïble poder portar a terme aquesta obra plena de passió i emoció.

Els actors i actrius van donar el seu millor i van transmetre tot el seu art i habilitat sobre l’escenari. Va ser una nit màgica i especial, plena de riures, llàgrimes i emoció. Esperem haver deixat una empremta en el vostre cor i que hagueu gaudit tant com ho vam fer nosaltres.