Les dones sàvies

Si ets un amant del teatre clàssic, no pots deixar passar l’oportunitat de veure l’adaptació de “Les dones sàvies” a càrrec del director Albert Lanzas. Aquesta obra, escrita per Molière fa més de 300 anys, segueix sent actual i divertida gràcies a la seva adaptació moderna.

La trama de l’obra gira entorn a la lluita entre la cultura popular i la cultura erudita, i la dificultat que tenen algunes persones per adaptar-se a aquesta última. La història es centra en la figura d’Armanda, una jove que es veu enmig d’aquesta disputa a causa dels seus dos pretendents: un jove que representa la cultura popular i un erudit.

Amb una direcció magistral d’Albert Lanzas i un elenc de primer nivell, “Les dones sàvies” és una obra que no et deixarà indiferent. No perdis l’oportunitat de veure-la en directe i deixar-te captivar per la seva enginyosa trama i les seves divertides situacions.

Després de la representació de “Les dones sàvies”, l’adaptació de Molière dirigida per Albert Lanzas, volem agraïr al públic la seva presència i el seu suport. Va ser una gran satisfacció per a nosaltres veure com el públic va gaudir de l’espectacle i va aplaudir amb entusiasme.

A més a més, volem destacar que els actors i actrius van gaudir molt durant la representació, ja que el públic va respondre de manera molt positiva i es van sentir molt connectats amb el que passava a l’escenari.

Per tot això, volem expressar el nostre més sincer agraïment al públic per la seva participació en aquesta obra de teatre, i esperem veure’ls a tots de nou en properes produccions.